Home I Over Mij I Praktisch I Nuttige Links I Lectuur I Video I ContactPraktisch


Waar?

Momenteel huur ik een gespreksruimte in het Station van Leuven. Da’s goed bereikbaar. Ik doe ook huisbezoeken in het Leuvense. Indien gewenst, en dat maakt deel uit van de behandeling, trekken we naar de natuur voor een wandeling. Vanaf september zal ik u kunnen ontvangen in GP Wijgmaal.

Hoe?

Bij de eerste sessie zal ik vooral luisteren naar je verhaal en wat je nodig hebt. Zonder oordelen zal ik jou en je situatie zo goed mogelijk proberen te begrijpen. In de daarop volgende sessie werken we een plan uit en gaan we daar op werken. Twee sessies per maand werkt goed, maar je bepaalt zelf het tempo.
In de loop van de coaching zullen we gebruik maken van eenvoudige technieken die ik gaandeweg geleerd heb. Het gaat dan bijvoorbeeld over kleine routine’s inbouwen volgens het “Vat van zelfwaardering” of over lichaamsbeweging, gezonde voeding, mentale inzichten en je relaties met je omgeving. Ook meditatie heeft zijn nut voor mij bewezen. Ik leer je graag hoe het werkt. Geen enkele van deze methoden is verplicht, je kiest zelf wat voor jou werkt en wat niet en we sturen onderweg bij.

Ik geloof in teamwerk en zal je in samenspraak doorverwijzen indien ik merk dat ik niet gekwalificeerd ben voor een bepaald probleem of als ik denk dat je beter gebaat zou zijn met een andere vorm van zorg. Ik werk als ervaringsdeskundige samen met de andere gezondheidsdiensten. Als je bijvoorbeeld nog moet stoppen en we verwachten ontwenningsverschijnselen of wanneer je bemiddeling nodig hebt. Hierbij respecteer ik uiteraard de vertrouwelijkheid en je privacy, dat spreekt voor zich.

Kwanta costa?

Ik vraag 60 € voor een consult van een uur. (Indien je elke week hulp nodig hebt verlaag ik het tarief.)

De sessies kunnen wat uitlopen. Ik reken er geen meerkost voor aan.

(Indien je niet komt opdagen voor een consult zonder minstens 24 u. op voorhand te verwittigen moet ik helaas wel je sessie aanrekenen. Omgekeerd, krijg je een sessie gratis, moest ik de sessie te laat afzeggen door overmacht. We rekenen af voor we aan de sessie beginnen.)